paulinnation

When laughs, cries, loves, joys, experiences, happiness and passion create a nation..

Love Indonesia March 22, 2011

Filed under: Info,Office — paulinnation @ 6:51 pm

Hi,

Disini gw mau share satu link aplikasi untuk smart phone jenis blackberry. Aplikasi dari Telkomsel ini berguna bgt. Ini beberapa screenshoot-nya..

Tampilan Awal

Download Link

Menu Directory

Penasaran sama feature2 lainnya? Bisa download di sini…

Telkomsel Love Indonesia

Enjoy..

Powered by

 

Miss Oranje Bday

Filed under: Office,Spotted,The Moment — paulinnation @ 12:05 pm

This slideshow requires JavaScript.

Resiko yg megang kamera adalah jarang ke-captured, kecuali ada yg berbaik hati mau gantian moto-in.

itu juga kalo yg lain berbaik hati gak ngerubungin. Hehehehe..

Selalu ada moment kita bisa kumpul bareng, salah satunya ini.

Lantai 7, maaf ya sudah sedikit bikin heboh. Tapi yg bikin heboh,oke2 kaaannn.. *wink wink*

Ini nih yg ulang taunย @mooie_ai ,

Okay, see you at another moment..

Cheeers,

@paulinnation

 

Bisa Jadi Gini January 20, 2011

Filed under: Office,Spotted — paulinnation @ 9:10 am

Ya begini lah kalau sekretaris, bossnya lagi keluar kota. Jadi tiba2 kreatif ย :p

 

Surprise! January 19, 2011

Filed under: Office,Spotted,The Moment — paulinnation @ 2:38 pm

Thank you celebs for the surprise ย ๐Ÿ˜€

This slideshow requires JavaScript.

 

Adaptable December 6, 2010

Filed under: Office,Point of View — paulinnation @ 8:51 am

Untuk subject diatas, bukan maksud hati ingin sok tau atau ya semacamnya lah..

Cuma mau sedikit berbagi tentang apa yg gw lihat di sekeliling gw.

Salah satunya, lingkungan baru. kantor baru. Maklum.. baru pindahan nih..

Ternyata.. Ini semua bukan masalah kerjaannya.. Tapi.. orang2nya.. eh.. jangan sensi dulu.

Ga untuk semua orang.. Tapi kalo ngerasa, ya sorry aja kali ya.. ย ๐Ÿ™‚

Once, my father said.. “It is not about the loads of your job that will push you down, but the people around you. They could be so prick as they want, become your closest enemy behind your back…” some kind like that.

And, now.. I really understand what that was meant.

The people, your colleagues, your boss, your partner, your office boy/girl.. It can be anywho.

No matter what the position they have, or even you have.

About my first week in my new office, i felt sooooo dumber as a secretary.

Don’t know what to do, such a culture shock, different kind of boss, working areas..

Hooohh.. The ย words that showed up in my mind were … “WHY and HOW COME..”

Why they act like that? How come you don’t even know subject of the document you just sent?

How come they don’t wanna clean my desk? Why they always ask ย for “fee” if I ask their helps?..

Ow my gosh… It just like hell in a building.

They don’t even care about their responsibility, they don’t even wanna know about that.

Damn!! What a culture!!

I was depressed by their treatment..

But hey.. Why should I feel like that?

Come oonn Mitaaa..

Then I realize, the key is… “acceptance”

The hardest part of life. “Acceptance…”

Teruss..

Kenapa jadi gw yg ngaco gara2 merekanya yg gitu?

Ya minimal.. kita tau mana yg terbaik buat kita…

Don’t take it personally ya..

Think global, act professional ๐Ÿ™‚

Have a good day… ย  ๐Ÿ˜€